Korridorsfest

I lördags så gick den stora korridorsfesten av stapeln. Vi inledde kvällen med att laga i ordning pizza under överseende av vår italienske mästerkock. Receptet hade han fått från sin morsa på Sardinien vilket lovade väldigt gott. Pizzan gjorde heller ingen besviken, en riktig smaksensation, var fantastiskt gott. Det hela sköljdes ner med både kall öl och gott vin. Stämningen var hög redan från början och blev bara bättre och bättre ju längre kvällen gick. Efter halv 10 så började det droppa in mer folk, italienare mestadels men även lite kompisar till mig och en massa danskar. Korridoren mitt emot hade också fest så det var ett jävla drag. Vårt kök gjordes snabbt om till ett uppskattat dans golv. Dessutom så var DN närvarande hela kvällen och intervjuade och tog en massa bilder, kommer bli ett riktigt dunderreportage om mig och min korridor den 15 mars, så håll utkik i tidningskiosken. Kvällen slutade vid 4 tiden då jag tyckte att det fick vara nog, då gick jag och la mig. Fick även erbjuda Linde sovplats då tunnelbanan slutat gå.


1. Ingebeth och Paolo lagar pizza 2. Middagen är serverad 3. Jag och Henrik 4. Några av festdeltagarna

Dagen efter så var det lite slitet, men inte så farligt. Sov till halv 1 vilket tog bort det värsta. Lagade sedan gemensam frukost i Korridoren, sen satt vi och var bakfulla tillsammans. På kvällen sedan vart det lite tv-spel med Gaber och sen en kebabrulle till fotbollen.

I går så var det skola 13-16. Första lektionen i juridik. Var intressant, men kände mig rätt risig vilket var jobbigt. Efter skolan så stämde jag träff med Micke. Så jag tog mig till Solna där vi käkade varsin Coop-pizza, drack en öl och lite Whiskey och spelade lite gitarr. Dessutom fördes många givande och djupa diskussioner, kändes som precis vad jag behövde. Otroligt trevlig kväll. Tackar å det ödmjukaste till Micke.


Jag är inte full, även om det ser ut så

Idag så blir det en vända till Lidl, sedan hem till mig och laga lite käk. Fortsätta diskussionerna där dom slutade igår. Ikväll så ska jag åka skridskor med Emma och Malin från klassen, ska bli spännande, var flera år sedan jag åkte sist.

Sun is shining

Vaknade upp och kände mig rätt kass idag, ont i halsen och allmänt seg. Men sen drog jag bort gardinen och solen slog mig rakt i ansiktet. Så jag började dagen med en kaffe och sitta och sola med öppen fönster en timme. Fantastiskt skönt. Sedan vart det lite käk och ner på stan för att inhandla alkohol inför kvällens korridorsfest. Om en timme ska vi börja fixa pizza, sen blir det middag och öl och vid nio börjar själva festligheterna! Gött värre!

After school

Var otroligt tungt att ta sig i skolan i morse, somnade inte förän vid fem i natt och sen upp vid halv nio, var lagomt mör då. Men släpade mig i alla fall till skolan. Väl där så var det riktigt kul, dom sista fyra grupperna hade sina redovisningar och det bjöds på både teater och bakverk. Efter skolan så tänkte jag ge mig hem och sova, men efter vissa övertalningsförsök så hängde jag med på att dricka öl vid odenplan istället. Vart två öl där innan jag tyckte att det fick vara nog då pengarna var slut, men blev övertalad att stanna på två öl till. Det var riktigt sjysst att sitta och dricka lite öl tillsammans och fira att vi klarat av första delkursen. Var lite smålullig när jag åkte hem, men mest trött, så det blev en powernap och nu vet jag inte riktigt vad kvällen ska bjuda på. Blir lungt i alla fall, känner mig fortfarande sjuk, dessutom är det korridorsfest i morgon, då gäller det att vara laddad!

Peace  

Breaking the law - Somewhere over the rainbow

Idag har vi haft redovisning på vårt grupparbete. Kreativa som vi är hade vi repat in en liten pjäs, "Vem ska trösta Knyttet". Jag spelade huvudrollen som Jon, 16-åringen som rånade en butik och åkte på skyddstillsyn. Pjäsen blev en stor succe och alla gjorde storartade skådespelarinsatser. Vi fick motta stora ovationer från klassen, vilket var mycket trevligt. Dessutom fick vi mycket bra kritik av Ojan på våran rapport. Fick högsta betyg utan några kompletteringar, vilket jag förväntat mig då hela arbetet gått riktigt bra. Vi var i alla fall otroligt nöjda över oss själva och varandra. Även de andra gruppernas redovisningar var intressanta och givande. Nu är det bara att hoppas att den individuella uppgiften får bra omdöme så man kan få bra betyg på första delkursen. Måste inflika ett stort tack till hela min grupp, ni har varit fantastiska. Har varit riktigt kul att arbeta och umgås tillsammans.

image160
Jag och Micke går in för vårat skådespeleri

Efter skolan så åkte jag hem och däckade en timme för att ta tag i den individuella uppgiften. Har suttit 2 timmar nu på kvällen och skrivit färdigt det sista och finslipat detaljerna. Känner mig nöjd, så nu är den skickad till Emelie som hjälper till att skriva ut, snäll som hon är. Inlämning i morgon, sen är första delkursen avklarad.

Känner mig annars rätt risig fortfarande, men bättre än igår. Är nog en ordentligt förkylning, men inget värre.

Dagens låtval:
Judas Priest - Breaking the law
Inner Circle - Bad boys
Snap - I got the power
Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow

Helvetes jävla SSSB

Kan dom åtminstonde inte meddela när dom ska stänga av varmvattnet??? Duschade iof igår kväll, men jag vill ha min morgondusch. Speciellt idag när jag känner mig risig som fan, håller på att bli dyngsjuk känns det som. Men måste släpa mig till skolan och skriva individuell uppgift ikväll också. Fan fan fan. Dessutom ska vi fira Staffan på fredag och ha korridorsfest på lördag, så det passar inte alls att bli sjuk nu.
Kanske mitt negativaste inlägg någonsin, men idag är det fan skit!

Sliten

Idag är jag alltför sliten för att orka skriva någonting kreativt. Hur fan kan jag vara så klen att bakfyllan håller i sig i två dagar och varför har Simon varit inblandad dom flesta gånger jag blivit så sliten? Men va fan, det var en grym helg, så all heder ändå till Simon!

Bjuder i alla fall på ett riktigt fantastiskt musikuppträdande:


Galen helg i sann Fagersta anda

Har haft finbesök ifrån hemstaden under helgen. Började i Fredags med att jag mötte upp Gustav och Anden på centralen. Blev tvungen att åka buss eftersom det var rökutveckling vid Tekniska, så vart lite sen. Men Gustav var glad ändå, då han värmt upp på pendeln dit. Tog oss varsin öl som färdkost på bussen hem, satt otroligt fint efter en helnykter vecka. Väl hemma hos mig drogs det på Eurotechno på hög volym och lite blandade 90-tals klassiker. Tämligen snart anslöt även Simon som kom dit med 5 flak öl från kryssningen. Stämningen var på topp hela tiden och vid 9 så tog vi en taxi ner till T-centralen, där vi rumlade runt ett tag innan vi kom in på Chaplins Bar. Hur vi kunde komma in är en fråga för gudarna, då vi alla var Green Man-fulla. Men in kom vi och väl där inne dracks det lite mer öl, sjöngs bedrövlig kareoke innan jag vart lite trött, så jag och Anden tog tunnelbanan hem till mig. Väl hemma så vart det efterfest light, med öl och fyllesamtal. Roligt värre. Simon droppade sedan in vid 3 tiden och nånstans där däckade vi av.


1. Fullt pådrag vid Tekniska 2. Simon och Pappa G 3. Anden posar 4. Jag och Piraten

Vaknade lite småbakis igår, men inte allt för farligt. Eftersom det skulle bli fest igen på kvällen så bestämde vi oss för att ladda upp med lite bakispizza. Efter det vart det öl och tv-spel, ägde både Simon och Anden på Rally. Vid sjutiden var vi tyvärr tvugna att säga adjö till Anden som skulle jobba dagen efter. Men jag och Simon tog oss till Janne i Nacka, närmare bestämt Ivar Kreugers gamla villa, där det samlades en stor samling musikvetare och andra trevliga invidiver. Vart en riktigt lyckad fest.


1. Jag utanför porten till Kreugers gamla kåk 2. Jag och Pentti 3. Jag och Staffan

När vi kommit hem med tunnelbanan träffade vi på mina spanska bekanta och bestämde oss för efterfest i mitt rum. Vi var nog 10 personer allt som allt, trångt men mysigt och galet. Alla var fulla som as, speciellt en spansk tjej som lyckades ramla över min gitarr så att det fastnade en stickkontakt i den. Men jag är inte bitter, inge större skada skedd. Såg dock riktigt förjävligt ut här i morse. Ölpölar överallt, en där min ipod låg, men den klarade sig som tur var. Med god hjälp från Simon så förvandlades dock rummet från misär till nystädat på en timme. Var även tvungen att tvätta lite kuddar och täcken som fått utstå en del öl.


1. Saker man kan göra på fyllan 2. Lite spanjorer och jag 3. Spanjorer 4. Misär 5. WTF??

Sen så försvann Simon och jag fick istället sällskap av Micke. Vart till att laga dom obligatoriska köttbitarna med pommes och bea. Alltid lika gott. Drog ett High Chaparall avsnitt också innan Micke for hem igen. Sedan har jag fått sätt mitt Bilbao spöa Atletico Madrid på bortplan. Så det har varit en mycket lyckad men slitsam helg. Nu är individuell uppgift och lite jobb som gäller i veckan och redovisning av grupparbetet på fredag.

Peace

Jon Brown - Rikskändisen?

Om sisodär 40 minuter så kommer det en journalist och fotograf från DN hit och ska göra ett reportage om undertecknad, eller intervju i alla fall. Känns coolt som fan, fast jag är lite nervös. Har ägnat morgonen åt att göra mitt rum respektabelt. Har till och med dammat på dom värsta ställena. Kan ju inte visa upp ett allt för stökigt rum inför hela Sverige.

Höjdarkväll!

Kvällen har tillbringats in da hood, Sollentuna. Inte så hoodigt som jag förväntat mig, jag tror Jakobsberg är fetare hood. Kvällen var i alla fall otroligt trevlig. Hela gruppen hade samlats hemma hos Emelie i hennes hi-tech lya. Det fanns tv-spel, dvd-spelare, tv-apparater och dylika ting i alla hörn, nästan i alla fall. Vi inledde kvällen med att kolla på "Hata Göteborg". Hyfsat bra svensk film, den var lite krystad, men bra ändå på nått sätt. Tyvärr var Micke tvungen att sticka tidigare men vi andra drog fram Nintendo Wii, vilket jag aldrig testat förut. Det var sinnesjukt kul. Spelade nått kaninspel med massa olika småspel där man skulla svinga och slå med kontrollerna åt alla möjliga och omöjliga håll. Blev tvåa dom två första gångerna vi spelade, men lyckades rädda min hedet i tredje och sista och stå som segrare, vilket var otroligt viktigt för min stolthet. Sen var det dags att ta bussen och tunnelbanan hem till Lappis igen. Får tacka Micke, Emma, Josse och Emelie för en riktig höjdarkväll!


Beach 2008

Satsningen inför beach 2008 är i full gång och i år känns det som att det kan gå vägen. 6:e gången gillt som man brukar säga. Har lyckats tappa 7 kilo sen nyår, vilket inte har varit allt för svårt. Tränat en del och käkat nyttigt och inte så mycket.

Har haft världens meningslösaste seminarium idag, men alltid trevligt att få socialisera lite med den trevliga klassen. Nu så är det filmkväll som står på menyn, ska ta mig till hooden, med andra ord Sollentuna, hur det nu ska gå!

Peace

Våren på ingång?

Dagen började på värsta tänkbara vis. När jag skulle ta min obligatoriska morgon dusch och förväntade mig en härlig varm vattenström möttes jag av kyla om kom snabbt på att det var idag dom skulle stänga av varmvattnet. Bitter som aldrig förr gav jag upp alla tankar på att duscha. Som tur var så sken solen rakt in genom fönstret när jag drog bort gardinen, vilket genast räddade mitt humör. Hade för en gångs skull morgonen ledig, så jag hann softa lite framför datorn innan jag bestämde mig för att ta en promenad i det vårlika vädret. Sagt och gjort så gick jag hemifrån till Albano, där jag insåg att jag inte skulle hinna gå till tunnelbanan, utan hoppade på bussen istället. Hann med att ta lite sjyssta bilder som riktigt andas vårkänslor



Det fina vädret under promenaden gjorde i alla fall att jag var på gott humör när jag kom på jobbet, fick dessutom bästa arbetsuppgifterna så jag kunde slappa en del och plugga, läsa tidning och surfa mellan varven. Så arbetsdagen gick fort. I morgon är det dags att lämna in grupparbetet, dessutom ska vi ha seminarium om våran individuella uppgift. Men jag börjar inte föräns kl 13, vilket känns otroligt skönt.

Peace out

Papa's got a brand new bag

Min nya stora idol är James Brown, the goodfather of soul. Synd att han är död, hade varit häftigt att se honom live. En av mina andra stora hjältar, Joe Strummer, dog också innan jag fick möjlighet att se honom live. Lite surt, med av någon anledning är det lättare att idealisera döda. Nog om död, det var inte alls vad jag tänkte skriva om.

image143

Veckan har inletts precis lika intensivt som hela det här året har varit. Grupparbete i måndags och sen jobb. Samma sak idag, fast idag använde vi oss av MSN för att kommunicera med varandra. Lite ineffektivt, men smidigt sätt om man inte orkar ta sig till skolan. Måste säga att jag är otroligt nöjd med det arbete vi lagt ner på rapporten, läste den nästan slutgiltiga versionen alldeles nyss och det är riktigt bra. Har nästan varit en ren fröjd att arbeta i våran grupp, alla har dragit åt samma håll och vi har trivits jävligt bra tillsammans.

I morgon så är det jobb igen, ska nog sova lite längre i morgon bitti, kan behövas med mitt hektiska schema. På torsdag ska rapporten vara inlämnad, sen blir det filmkväll hos Emelie på kvällen. På fredagen brakar helvetet lös då jag får besök av 3-4 trevliga fagerstaiter som definitivt inte spottar i glaset. Kan bli en galet rolig kväll och natt.

Peace out

Global fussball OK!

Just kommit hem efter årets första fotbollsmatch. Den nystartade gruppen Lappis Football Matches premiärade på asfaltsplanen här i området. Var fantastiskt skoj att lira, har varit så sugen på fotboll hela vintern, men fy fan vilken kass kondition jag har. Kanske borde tillbringa mindre tid på gymmet och mer i löparspåret.

Annars så har helgen varit riktigt bra. I fredags var det insparksfest. Jag, Malin, Emma, Jossan, Micke och Emelie drog och förkrökade lite på Soft bar på Malmskillnadsgatan, sedan tog vi bussen till Sopis där festen hölls i Kafét. Fick tyvärr inte till någon bra fylla, utan kände mig ganska seg hela kvällen, men sällskapet var fantastiskt så det var trevligt ändå. Vart lite shakande på dansgolvet innan jag drog hem till korridoren där det enligt uppgift skulle vara fest. Och mycket riktigt så var det ett jävla hålligång, en granne som bjudit in folk som pluggar masterkursen i Socialt arbete, så det blev många intressanta diskussioner. Som tur var drack jag bara en folköl hemma, med tanke på att jag kanske borde ha struntat i dom sista ölen på Sopis. Gick i alla fall och la mig vid halv 2 tiden.

Trots den tidiga sänggången vaknade jag upp med en rejäl baksmälla igår. Så det blev en tämligen seg dag, lirade lite x-box och snackade lite med danskarna. På kvällen så åkte jag till Hornstull och hälsade på Linde i hans 2:a på 66 kvadrat som han delar med en kompis. Vart några öl och en del tv-spel, en alldeles lagom lördag med tanke på kvällen innan. Var hemma innan tolv och vaknade därför pigg och utvilad idag. Danskarna däremot såg mindre pigga ut, vilket fick mig att känna mig ännu bättre.

Nu är det dags att utföra lite hushållssysslor, laga mat, tvätta och städa. Lär fixa matlådor till veckan eftersom jag ska jobba eftermiddag mån-ons.

Sen ett stort tack till den hedervärde halvdansken Nordling som lånar ut lite pengar till en fattig vän.

Peace out!

R-E-S-P-E-C-T

Så där ja, då har man genomfört ytterligare en hektisk men ack så givande vecka. Fan vad jag har saknat känslan att komma hem på fredagen, lite små trött, men med en välförtjänt helg framför sig. Idag så hade vi handledning kl 12:30 och gick igenom hur vi låg till och det ser fortfarande bra ut, fick lite små anmärkningar och tips om hur vi ska gå till väga sista veckan. Sen satte vi oss och donade lite med rapporten, men det vart inte så mycket gjort. Men nu jag ledig, ölen är inhandlad och ställd på kylning och humöret är på topp. På kvällens agenda står först förkrök med ett x antal trevliga individer från klassen på Softbar, sen insparksfest på Sopis.

Dagens låtval:
Aretha Franklin - Respect
Vampire Weekend - A-punk
The Cure - Friday i'm in love

Ambitiöst värre!

Drog till skolan vid 13-tiden idag, alldeles lagom tid att börja skoldagen på enligt min mening. Körde igång med grupparbetet, vilket gick lite segt till och börja med, men sen kom vi igång och har varit riktigt produktiva under dagen. Det känns som att vi nästan är färdiga med rapporten som ska vara inne nästa fredag, vilket känns jävligt bra. Har nog aldrig varit ute i så pass god tid med något skolarbete före. I morgon får vi se om Ojan tycker likadant.

Kom hem från skolan vid 7 tiden, har nog aldrig varit i skolan så sent förut. Käkade en matlåda och drog sedan ner på gymmet. Vart ett hårt ben och mage pass så efteråt kunde jag knappt gå. Men orkade i alla fall med att lira lite x-box. Alltid en trevlig avslutning på kvällen.

Eftersom vi är ute i så god tid och har mycket tid över nästa vecka så bokade jag in tre eftermiddagspass på jobbet, alltid fint att tjäna in lite extra pengar, det är något jag har otroligt dåligt av just nu. 360 kr kvar denna månad, så det blir nog till att ringa mamma och fråga om ett litet lån efter helgen. I morgon så är det ju dags för insparksfest så då lär det  nog gå åt lite riksdaler.

X-Box

Flyttade ut mitt x-box från rummet till köket i söndags och det visade sig bli en riktig hit, spelade aldrig på det förut, men idag har jag ägt blandat folk på rally. Riktigt skoj. Annars så har det varit ännu en givande dag, sov förvisso jävligt dåligt inatt så jag var skapligt mosig när jag kom till skolan. Väl där så hade vi stora problem att komma igång med grupparbetet då hissen var ur funktion. Tillsist kom den igång i alla fall och vi satte oss och skrev färdigt vårat PM som ska lämnas in i morgon. Känns som vi ligger bra till och har gjort det bra till hittils, så förhoppningsvis slipper vi onda ögat från Ojan i morgon.

Efter skolan så bestämde jag mig för att jag gjort mig förtjänt av en nap, så la mig och sov en timme eller nått sånt, sen drog jag och handlade och lagade till en riktigt fin middag. Tagliatelle med tonfiskröra med creme fraiche och rödlök, blev en otroligt välsmakande anrättning och 3 matlådor, så nu har jag mat för resten av veckan. Lyckades även att pallra mitt slöa arsle ner till gymmet och köra ett fint pass. Sen vart det dusch, bestämde mig för att chocka klasskompisarna i morgon och rakade av mig skägget men sparade mustaschen. Som en fin avslutning på kvällen så vart det lite x-box lirande. En riktigt fin dag trots den dåliga starten!


Kriminalvården

Idag har jag varit på studiebesök på kriminalvården, rättare sagt frivården. Eftersom min grupp gör ett arbete om just frivården så hade vi bokat in ett studiebesök med en socionom som arbetade som ungdomshandläggare. Stack tidigare ifrån föreläsningen för att hinna till Huddinge i tid. Vi lånade även med oss en diktafon för att spela in intervjun. Väl där så irrade vi lite, men hittade tämligen snabbt dit vi skulle. Sen fick vi en genomgång om hur frivården funkar, otroligt intressant måste jag säga, jag blev nästan lite sugen på det. Dom har hand om personer som dömts till villkorlig dom, skyddstillsyn och sånna grejer. Sen ställde vi lite intressanta frågor innan vi fick en rundtur på stället.

Efter det så tog vi pendeln tillbaka in till stan. Klockan var väl runt 3 och hade inte käkat sen frukost så var otroligt hungrig, så det blev att slänga in en lidlpizza direkt jag kom hem. Sen så tog jag tag i det jag skulle göra färdigt på grupparbetet tills i morgon innan tröttheten tog över. Har även lagat köttfärssås nu på kvällen, tyvärr upptäckte jag när jag redan startat att jag inte hade någon pasta, så det fick bli nudlar från ica. Sämsta nudlarna någonsin, ska aldrig köpa på ica igen, tacka vet jag lidl! Mycket produktiv dag med andra ord, känns alltid bra. I morgon är det grupparbete, ska skriva grupp-PM inför seminariumet i morgon.

Var riktigt givande att komma ut i verkligheten och få se vad man kan arbeta med som socionom, blev oerhört inspirerad, nu känns det verkligen som att jag har valt rätt.

Vilken avslutning på veckan!

Piggnade till ordentligt under eftermiddagen så jag beslutade mig för att ta mig till Debaser, även fast det ruinerade mig att gå dit. 200 spänn för inträde, garderob och en öl, förjävligt! Men det var det värt för att få träffa massa trevligt fagerstafolk. En hel busslast med personer som man kände mer eller mindre. Cleanstream gjorde som förväntat ingen besviken, energin sprudlade både från scen och från den tillresta hejarklacken. Annars så drack jag två öl och snackade med vänner och bekanta, en otroligt trevlig avrundning på en mycket hektisk men bra vecka. Fick även reda på alldeles nyss att dom gått vidare till nordenfinalen i Köpenhamn, vore skoj att åka dit, men det finns nog inga pengar. Ett stort grattis till grabbarna i alla fall!

 I morgon är det skola som gäller igen, mycket grupparbete är det som gäller.


1. Cleanstream rockar loss 2. Jag och Malin 3. Vuxna män gör saker tillsammans



Snöstorm, korridorsfest och en galen utgång

Igår var det lördag och efter att ha slitit något oerhört under hela veckan med skolarbete, jobb och andra vardagssysslor så kände jag mig mer än förtjänt av en riktig fin fylla. Våran korridor, som har utvecklats till en samlingsplats för allehanda trevliga personligheter var för kvällen fylld av ett antal skåningar som bestämt sig för att festa. Bjöd även över Zora, en kompis från skolan och självfallet anslöt även Micke och Melanie som brukligt. Drack ett antal öl och blev även mer eller mindre i tvingad flertalet rom och cola, vilket ledde till att jag var tämligen berusad när vi drog över till en annan korridor och fortsatte festa.



Vid 11 tiden nånting så bestämde vi oss för att det var dags för Stockholmsnatten. Vi tänkte först dra till Debaser, men då klockan var så mycket kände vi att det var lite bortkastat, så vi satte oss och drack öl på Citykrogen där flertalet diskussioner fördes. Trevligt värre. Sen träffade vi på ett par i medelåldern som tyckte att vi skulle med till Patricia. Sagt och gjort, vi snyltade på dom i Taxin och väl där fixade dom oss före kön, var vid detta laget otroligt packad så väl inne på Patricia gled jag mest runt, snackade med en massa random personer. Vart även lite shakande nere på dansgolvet, det var sjukt mycket folk på båten.

Kl 4 så tyckte vi att det var dags att bege oss hemåt. Oturligt nog så hade tunnelbanan slutat gå och vi var helt panka, så vi kom på den briljanta iden att gå hem. Då ska ni betänka att det säkert är en mil från slussen där vi befann oss till Lappis och det var snöstorm. Till slut tröttnade jag och vinkade in en bil, som visade sig vara en svarttaxi, som för 200 spänn erbjöd sig att skjutsa hem oss. Taxichaffören tog min mobil i pant medan jag hämtade pengar i rummet. Fick sedan tillbaka den i god ordning när jag betalat. Sen vart det hem och däcka, då hade klockan hunnit bli 5 då.

Idag har jag sovit till kl 1, vaknade upp med en fruktansvärd bakfylla, vilken avhjälptes något efter en lidlpizza och stora mängder vatten. Sedan kom Staffan förbi och jammade lite vid 3 tiden. Har även haft möte i korridoren och planerat lite fest och andra trevligheter. Ikväll så borde jag ta mitt arsle och bege mig till Debaser för att heja fram Cleanstrem till seger i Bodog Battle, får dock se hur det blir, är sliten och fattig som fan. 700 spänn kvar fram till den 25:e, tungt. Men blir nog att åka ner ändå!

Peace

Helg

Så är veckan avklarad, eller egentligen inte eftersom jag ska har grupparbete i morgon. Men det känns bättre att tänka att det är helg nu! Känner mig för tillfället rätt trött och grinig, vilket dock inte är ett uttryck för min allmänna sinnestämning, utan för att jag precis klivit upp ur sängen efter en tämligen lång "nap". Det är problemet med att nappa, det är sjukt skönt men det är sjukt jobbigt att kliva upp igen, nästan lika jobbigt som att kliva upp på morgonen.
I alla fall så vet jag inte riktigt vad planen för kvällen är, ska väl först vakna till liv, sen skriva lite skolarbete. Har även inhandlat en del öl så det är inte omöjligt att det slinker ner några sådanna också.

Skål bröder och systrar!

RSS 2.0
#