Stockholm kallar på första maj!

Kort och konsist så var förra veckan: Fotboll, praktik, mera fotboll, löpning och lite annat smått och gott. En bra vecka men inget över det vanliga.

Helgen däremot bjöd på inte mindre än traditionsenligt första maj tåg med SAC. Samling på Sergels Torg för avmarsch genom Stureplan, Kungsträdgården och vidare till Stortorget i Gamla Stan. Älsklingen var med och så även klanen Östborg med anhang. Träffade även på Herr Selander och Tove satt som vanligt i trappan.




Efter att Internationalen var sjungen så blev det dock inte traditionsenlig sillunch på 44:an. Istället drog jag och Liufen hem till mig för lite mat och vila innan jag begav mig till Peter och gänget för lite förfest. Lite öl och fin musik senare så tog vi en taxi till Gröndal där kvällens festligheter arrangerades av ABF. Väl där rumlade vänsterkids runt tillsammans med halva sosseeliten + Lars Ohly som varit DJ tidigare på kvällen. Men kvällens höjdpunkt var konserterna där Arons Avtalet imponerade med klassisk gitarr, trummor och bas-pop. Sedan var det dags för Fagerstas stolthet, Bruket, att löpa loss på scenen i klasskampens tecken. Efter showerna gjordes försök att övertala mig om efterfest i Solna, men jag visade karaktär och begav mig hem till sängen istället.



RSS 2.0
#