Shalalala - Leksing tills jag dör

Fantastisk match. Leksand tvålar dit Mora med 2-0 efter en grym sista period. Nu ser det onekligen bra ut.

Årets skiva?

Den lite halvt falsksjungande Göteborgarn har gjort det igen, en fantastisk skiva. Skulle inte vara förvånad om "Håkan Hellström - För sent för Edelweiss" skulle stå som den bästa skivan vid årets slut. Kan nog inte komma på någon annan artist eller band som bara släppt bra skivor. 5 grymma skivor på 8 år är unikt.

Bästa låtarna:
För en lång lång tid
För sent för Edelweiss
Långa vägar

image179

Hockeyresa

Påskhelgens absoluta höjdpunk var säsongens första resa till Leksand och Ejendals Arena, i måndags, för kvalseriemötet mellan Leksand och Västerås. Nervositeten var högst påtaglig redan kvällen innan. Blev upphämtad av Staffan och hans sällskap av föräldrar och bekanta vid halv 12 tiden. En tämligen behaglig resa blev det, med stopp för inmundigande av en suverän jägarbiff utanför Borlänge. Vid halv 2 tiden så var vi framme vid den otroligt vackra arenan och gick och tog ett par bra platser på norra stå. Ju närmare nedsläpp desto nervösare blev jag. Detta släppte dock till viss del när klacken drog igång några minuter innan presentationen. Vilket otroligt tryck det var i den fullsatta arenan. Leksand som var tvunget att vinna matchen gjorde inte någon besviken udan körde över stackars Västerås med hela 9-1. Mycket bra match från Leksandssida och stämningen var fantastisk under hela matchen. Var hyfsat hes när vi glada och nöjda for hem igen. Hemresan som tog en jävla tid då Leksandssupportrar blandades med hemvändare från fjällen och skapade kö på vägen, men efter segern var det inget att bry sig om.



1. 2*Stam 2. Vandring mot Ejendals 3. Jag och Staffan utanför 4. I klacken 5. Ed Belfour värmer upp

Ikväll så är det bara att hålla tummarna att vi sätter dit Rögle nere i Ängelholm, då jävlar är vi med ordentligt igen!

Heja Leksand

Det blev en glad påsk

I torsdags så åkte jag hem till Vad/Fagersta för att fira påsken på lite olika håll. Åkte först hem till farsan och fick lite käk innan jag drog en sväng till Patte som hade förfest. Men eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter vart det hemfärd redan vid halv 11 tiden. Gick och la mig tidigt också och vaknade rätt pigg vid halv 8 dagen efter då jag skulle iväg till Smedjebacken och döma en cup för pojkar -95. Var kul att döma lite igen eftersom det var ett bra tag sen, bra gick det också. Cupen slutade vid 4-tiden, så då åkte jag hem till farsan igen som bjöd på käk. Åkte sen in till Fagersta och Jessica där kvällens festligheter skulle äga rum. Där anslöt Carro, Krille och Markus så någon jättefest var det inte tal om, men trevligt var det. Vi kollade på hockeyn, som dock var mindre kul. Men sen vart det lite brainstorm och några öl till, sen hade man glömt förlusten. Jessica och Carro bangade sedan på krogen, vilket visade sig vara klokt då vi drog till götis, där det var högst 40 pers. Drog hem redan efter en halvtimme.



Vaknade på grund av den tidiga sänggången och det låga alkoholintaget redan kl 9 utvilad och pigg hemma hos mina tillfälliga landlords Nordling och Sara. Låg och degade framför tv:n fram till klockan 2, då syrran kom och hämtade mig för påsklunch hos farsan. Där bjöds det på kyckling och ris och tårta till efterrätt. Hela syskonskaran med respektiven och ungar var samlade så det var riktigt trevligt. Fick även agera lekfarbror och leka kurragömma.

På kvällen så blev det förfest hemma hos My där det samlades ett stort antal vänner vilket var riktigt skoj. Sen drog vi till Green Man redan vid nio tiden. Slapp i alla fall köa till Green Man vilket uppskattades. Väl där inne så träffade jag en massa gamla bekanta och hade riktigt kul fram till halv 12 tiden då det började bli segt. Så jag drog till Risbrogrillen och käkade innan jag for hem igen.

Söndagen blev en slödag med film och pizza. På kvällen vart det dock en bastuvända och några kalla. Sammanfattningsvis så har det varit en bra helg i Fagersta. Men nu är det skönt att vara tillbaka i Stockholm.

Födelsedagsfest och Gula villan - Hemfärd

Igår så var det dags för mitt andra födelsedagsfirande. Fick sällskap av Staffan och Janne sedan så blev det lite fest i korridoren med öl och glass bjöds det även på. Många trevliga samtal fördes och stämningen var på topp. Sen drog vi till Gula Villan, vilket var bra i början, men vart lite segt på slutet. Drog sedan hem och fyllekäkade innan jag och Staffan satte oss och blev sentimentala när vi kollade på massa gamla foton från den ljuva gymnasietiden. Kom inte i säng föräns runt 6. Så var rätt trött idag, men inte bakis som tur är. Snart så bär tåget av hem mot Vad/Fagersta och påskfirande.

Glad Påsk!

Sammanfattning

Kör en kort summering av helgen och dom senaste dagarna som har varit nått utöver det vanliga.

I fredags så bokade jag in ett jam med Staffan och Janne här i mitt rum. Så dom anlände vid 7 tiden och vi drog igång och lirade. Som vanligt sprudlade rummet av kreativitet som alltid när vi samlas gemensamt och spelar. Kunde tyvärr inte spela in nått eftersom datorn varit trasig, men nästa gång så! Sen bestämde vi oss för att dra till Debaser och kolla på Pascal. Så det vart att dra dit och ta ett par öl i goda vänners lag och kolla på en riktigt sjysst konsert. Sen så ringde det på telefonen med erbjudande om korridorsfest. Så vi skildes åt vid Slussen och jag åkte hem till Lappis på korridorsfest. Där var det ett jävla drag, slutade festa vid fyra men vart sedan kvar. Fick sova på ett kallt och hårt golv så det vart inte så mycket sova. Knallade hem vid 10 på morgonen tämligen trött, men var iaf inte bakis pga det låga alkoholintaget.

Lördagen var sedan mest en dimma, då jag låg i sängen och dåsade tills jag kom på att jag kanske borde bege mig till bolaget. Drog dit och hem igen för att sova lite till innan jag drog till Emelie på förfest. Där bjöds det på både schlager, tacos och gott sällskap. Vid 12-tiden så drog vi vidare till Fashing. Vi höll nästan på att avskräckas av den långa kön, men som tur var härdade vi ut och kom in. Väl inne så blev det kanske den bästa utgången någonsin. Dom spelade uteslutande gammal soul och funk och stämningen var fantastisk. Vi dansade nästan oavbrutet till halv 4 då jag var tvungen att sticka med sista tunnelbanan.



Söndagen blev ovanligt lyckad, vaknade redan vid 10 men då jag tagit det lugnt med drickat så var jag inte bakis heller då. Käkade sen brunch i korridoren. Alla hade fixat saker till en buffé. Sen satt vi och snackade och käkade i flera timmar. Orkade till och med ett pass på gymmet på kvällen.



I måndags så var det skola och sen på kvällen fick jag äntligen min dator fixad. Efter det så vart det födelsedagsöl på Söderkällarn med ett antal trevliga personer från klassen. Drog senare till Gula Villan som till min stora besvikelse stängt på grund av att det var för lite folk. Hade sedan en tämligen lam efterfest i korridoren.

I går så var det jobb som gällde. Hade tur och hamnade på monteringen med dessa två och en till extraarbetare.



Idag så är det återigen att leva lite studentliv. Förfest i korridoren med öl och glass, sedan St. Patricksday firande på gula villan. Lär bli ett par guiness ikväll! Sedan åker jag hem i morgon för att fira påsken hemma i Fagersta.

Thats all folks

Fixad dator och 22 år

Idag fyller jag 22 år, 43 år kvar till pension! Känns väll inte speciellt mycket, kul med massa grattis meddelanden i alla fall. Men framförallt så har jag äntligen fått min dator fixad, så framöver så blir det mycket bloggande. Återkommer senare med en rapport om helgen som var otroligt lyckad!

Fagerstavända

Beviset på att jag blivit rikskändis på äldre dar: Hela högskoleguiden från DN hittar du här. Jag är med på sida 34-37.

Helgen tillbringades hemma i Fagersta. Åkte till morsan i torsdags och där var även syrrorna med familj. Var omåttligt trevligt. Sen vart det en vända till Lina på fredagen, där jag fick stå för inköpen till smörgåstårtan och Håkan för bakandet. Syrran bakade i alla fall lite sockerkaka.

Efter det så skjutsade syrran mig hem till Fagersta och min tillfälliga boning hos Nordling och Sara där jag fick ett storartat mottagande med förrätt och fläskfilegryta med klyftpotatis sen. Otroligt gott. Vart en riktigt soft och trevlig kväll med några öl och en Whiskey. Vid 12 somnade alla på soffan, så det vart en tidig kväll, vilket var skönt och ledde till att jag vaknade pigg och kry på lördagen.

Blev upphämtad av Farsan för lite förtida födelsedagsfirande hos Lina. Hela familjen samlad plus lite annat folk. Käkade smörgåstårta och fick lite pengar och annat smått och gott. Trevligt värre. Sen på kvällen vart det förfest med hela Vadligan och sedan utgång på Götis. Förfesten var riktigt lyckad, krogen var väl så där. Kul att träffa My och Anna i alla fall.

Var rätt bakis i söndags så tågfärden hem till Stockholm var en pärs. Var tvungen att sitta ute vid dörren fast jag hade platsbiljett.

I måndags så var det föreläsning i skolan och idag har jag jobbat, sitter på jobbet just nu och fördriver tiden. Hade tur och hamnade på monteringen, bästa stället.

Liten kort update

Jag har ingen dator, därav det dåliga uppdaterandet av bloggen på sistonde. I lördags så började min dator brinna, som tur var satt jag vid den så jag hann stänga av den direkt, ska lämna in den nästa vecka.

Kort om helgen så var fredagen riktigt kul med förfest hos Maria med ett antal av de bästa människor som finns. Lördagen vart dock ingen höjdare.

Annars så har denna vecka sugit rätt hårt, har varit allmänt trött och på dåligt humör, en viss hemlängtan har även infunnit sig. Men som tur var så ska jag hem i morgon, först hälsa på morsan och sova där, sen hem till fagersta och polarna, ska bo i samma rum som förut, men nu med en ny ägare, nämligen nordling. Ska bli riktigt skönt att komma hem.

Peace

RSS 2.0
#