Veckans topplista v 11

Veckans topplista artister:



Veckans topplista låtar:


Du ska vara president

Igår så var det dags för en stor händelse, nämligen konsert på Cirkus med ingen mindre än Herr Joakim "Pimme" Thåström. Tillsammans med kamrater Steffansson och Westholm som anlände till storstaden redan i fredags och Kassie, Kristina och Jacob så drog vi ihop en mini-förfest hemma hos mig, där vi drack lite öl och vin och självklart lyssnade på enbart Thåström för att tagga upp oss.

Sen blev det buss och tunnelbana och en promenad innan vi var framme vid Cirkus. När vi väl kommit på plats och konserten var igång så var det bara att låta sig hänryckas av den fantastiska showen. Efter den stora besvikelsen på P&L i somras så hade jag inte allt för stora förväntningar. Men Thåström var i storform och bjöd på den ena fantastiska låten efter den andra. Låtarna från nya skivan och Skebokvarnsvägen gjorde sig otroligt bra live blandat med lite klassiska solo och Imperiet-alster. Bästa låtarna var: Du ska vara president, Var e vargen, Om black Jim, Kärlek är för dom, Långtbort. Har säkert glömt bort någon mer låt som hade platsat, så bra var konserten. Betyget blir en femma, inte en helt klockren, konserten hade några lite svagare partier, men med den inlevelsen Thåström hade igår och med den låtrepertoaren så får det bli högsta betyg!



Var överhuvudtaget en mycket trevlig helg, i fredags var även Liufen här en stund. Och efter konserten igår blev det ett par öl på sjätte tunnan, mycket trevligt hak. Sen hann vi även med besök på Naturhistoriska riksmuseet idag. Det var på tiden, då jag bott granne med det i över 1½ år. Hockeyn har dock varit en enorm besvikelse med två raka förluster, när ska man sluta behöva lida som Leksands supporter?

Nu i veckan så är det mycket att stå i, grupparbete, hockey på onsdag, vilket tillika är min födelsedag, som jag dock ska fira med Liufen på torsdag pga. hockeyn. Sen blir det årets första hembesök i helgen, vilket ska bli otroligt trevligt. Ser fram emot helgen nått oerhört.

Vi ska tillbaka

Nu närmar det sig oundvikligen denna del av året som är så spännande men samtidigt så hemsk, nämligen kvalserien i ishockey. Nu är det så att jag lämnat en stordel av mitt sportintresse, och speciellt hockeyintresse bakom mig, men när det kommer till vårat älskade Leksand så är det någonting som väcks till liv inom mig. Jag skiter fullständigt i elitserie och SM-slutspel, men Leksand har varit kärlek ända sen barnsben. I morgon påbörjar så denna Golgata-vandring som de senaste åren oftast slutat i en plågsam korsfästning, men i år både hoppas och tror jag starkt på att det blir återuppståndelse i svensk hockeys finrum till nästa säsong.

Har lyckats fixa biljetter till tre av matcherna i den kommande kvalserien. Först ut är AIK - Leksand på hovet på min födelsedag, onsdag 18 mars, sen VIK - Leksand den 24:e och avslutningsvis verkar det bli Leksand - AIK uppe i templet. Jag ser fram emot det hela med skräckblandad förtjusning!

HEJA LEKSAND!


Veckans topplista v 10

Ett bra sätt att sammanfatta sitt liv är ju att se vilken musik man lyssnar på. Så tänkte börja lägga upp veckotopplistan från last.fm

Veckans topplista artister:



Veckans topplista låtar:


Örk int

Har ingen motivation att skriva nån blogg längre. Finns annat som upptar min tid och uppmärkssamhet så att säga. Helgen var i vilket fall otroligt lyckad. Liufén kom hit på fredag och vi lagade det kanske godaste jag ätit, det godaste jag själv tillagat var det i alla fall. Gratinerad fläskfile med svampstuvning. Lyxen fortsatte sedan på lördags morgonen då det blev amerikanska pannkakor och glass till frukost. På söndagen var det sedan min tur att bege mig till Skälby efter en fika på stan för att fira en månad. I Skälby bjöds det på Tacos och en trevlig stämning. Det var helt enkelt en fantastisk helg.


Livet flyter på

Inte världens högsta aktivitet här för tillfället, varken orkar, hinner eller känner något större behov, men förra veckan är i alla fall väl värd en sammanfattning, mest i bilder dock, så lat är jag. Kontentan är i vilket fall att Paolo, Loredana och Sol var här och besökte oss på Lappis och det vart mycket kökshäng och en del fest. Sen fick dom träffa Liufen också och det var mycket trevligt, en fantastisk vecka helt enkelt. Annat som hanns med under veckan var lyxfrukost med världens bästa och upptäcktsfärd till Tornet med Paolo och Sol.





RSS 2.0
#