1 år <3

Förra veckan, närmare bestämt den 8 februari så firade jag och Liufen 1 år tillsammans. Galet att det redan har gått ett helt år. Firade gjorde vi både på årsdagen och på lördagen med god mat och gott vin, speciellt på lördagen då vi drack en flaska Faustino som jag fick på min 18-års dag och nog vad det godaste jag någonsin bälgat i mig!



Thåströmhelg

I fredags när jag satt och slösurfade blev jag påmind om att herr Thåström spelade i stan både fredag och lördag. Meningen var att jag skulle gå och se honom på lördagen, men biljetterna har varit slut länge. Som av en impuls gick jag dock in och kollade ifall det skulle ha kommit några nya. Döm om min förvåning så fanns det nya biljetter, så sagt och gjort så blev en biljett bokad. Så igår tog jag mig med biljetten och systempåsen i handen hem till Kassandra där även Jacoby och Kristina slöt upp för lite förfest. Börjar bli något utav en tradition. Sedan vidare till Globen Annexet där konserten gick av stapeln. Min samlade uppfattning av konserten var att den var riktigt bra och Pimme själv var i god form, men dock var spellistan tråkigare än den var förra året. Men som sagt en bra konsert, men inte alls lika överväldigande som den förra. En åsikt som delades av mina medföljande kamrater.

Efter konserten så passade jag på att åka hem till min käresta, då jag tyckte att det var på tok för länge att vänta ända tills i morgon. Så det var mycket trevligt att få spendera natten och morgonen tillsammans. På dagen idag har jag även hunnit med att träffa Emma som så många andra slagit sig ner här i huvudstaden. Så det blev en fika i Vällingby innan det var dags för hemfärd.

Annars så har jag varit jävligt trött i helgen. Trots en hel del sömn har jag kännt mig slut mest hela tiden. Praktikstarten har tagit på krafterna, men nu är det nya tag för en ny spännande vecka.

Inte nog med allt detta, imorgon firar jag och älsklingen inte mindre än 1 år tillsammans. Det är galet vad tiden har gått fort. Men mer om detta senare!

Thåströmpepp

0-1ab6f20b9c3b05ca2d239ff6e41a53ae.png

 

 


Gubbängssamkväm och sjukhusbesök

Har varit en intensiv vecka med praktiken som började med en riktig långkörare i tisdags mellan kl 11 och 24. Först mötesdag med födelsedagsfirande för två 60-åringar följt av ett kvällspass på fältet. Sedan en lite lugnare fältdag 11-17 följt av kvällspass 14-24 igår. Har varit en mycket bra vecka på praktiken och jag har även fått tagit hand om mitt första ärende som jag ska följa under terminens gång. Praktikveckan slutade dock mindre roligt då jag helt plötsligt igår kväll började få hjärtklappning i bilen, vilket var jävligt obehagligt. Det kom även tillbaka en gång till efter en halvtimme så vi beslutade att jag skulle åka till SÖS för att kolla så att det inte var nått farligt. Så där fick jag ligga och ta EKG och lite prover och sedan vänta 3 timmar på en läkare som konstaterade vad jag själv trodde, att det inte rörde sig om något farligt, utan en tämligen vanlig reaktion när man är stressad. Även om jag känt mig mindre stressad senaste tiden än på länge så har det ändå varit jävligt mycket nytt med praktiken och en hel del nervositet, så det var nog inte så konstigt ändå. Fick i alla fall ledigt idag vilket kändes skönt, det vart rätt sent hem igår och hela upplevelsen var tämligen uttröttande. Så nu blir det att vila upp sig lite i helgen och ta nya tag nästa vecka.

Annars så bjöd onsdagen på ett mycket kärt återseende ute hos Staffan och Janne söder om söder med öl, vin, whiskey sour och TP. En mycket angenäm kväll där Staffan tog hem dubbla segrar.


Mästerkocken i Gubbängen

083317a799243c94ec198f78bf0689cf.png

 

Mästerkocken i Gubbängen

 


RSS 2.0
#