Får du någon fisk?

Har av olika skäl legat en aning på latsidan den senaste veckan sen jag kom hem från den beryktade fiskehelgen. Så nu passar jag på att sammanfatta den hela och lite till. Fiskehelgen blev mer eller mindre en upprepning av förra årets succé. I alla fall när det gäller promillehalten hos deltagarna. Fisket var det tyvärr sämre med, nappade jävligt dåligt. Men det var ingen som grät över det, istället flödade ölen desto friskare. Sviterna efter fiskehelgen blev dock mindre roliga. Låg mest och kved de närmsta dagarna efteråt och var nog inte fullt återhämtad förrän på fredagen.




Fick i vilket fall finbesök av Emma och Patrik mellan onsdag och fredag vilket gjorde tillvaron betydligt trevligare. Lite häng vid fåfängan, öl och kortspel gjorde det till en väldans trevlig visit



Har även hunnit med att träffa min bättre hälft några gånger den senaste tiden, bland annat en helt fantastisk dag igår. Men jag önskade att vi hade möjlighet att tillbringa mer tid tillsammans. Men nu är det inte så mycket som går att göra åt scheman och dylikt. Snart åker vi iväg en hel vecka till Grekland, så jag ska inte klaga!



Framöver så är jag först ledig i morgon men sen är det jobb jobb jobb som gäller. Hoppas jag hinner klämma in lite nöjen mellan arbetspassen i vilket fall.

Fredens

Holiday

Sitter här på jobbet de sista två timmarna innan jag kliver på en ytterst välförtjänt semester. Lyckades byta bort min jour och vara ledig i morgon, vilket känns otroligt skönt då det hade varit kasst att inleda semestern som ett post-jourvrak. I morgon så tar jag tåget vid 9-tiden hemmåt det gröna Dalaran för att i bästa sällskap bege mig mot Fredriksberg där fiske och fylla av sällan skådad art väntar. Hell yeah!

Nuuuuu regnar det

Personligen så är jag inget större fan av regn. För min del skulle den kunna få vara sol och 25+ året om. Men häromdagen när regnet började ösa ner så kom jag att tänka på en av de roligaste scenerna någonsin i svensk filmhistoria. Självklart var jag tvungen att leta upp detta stycka film historia på Youtube. 4:30 in i klippet. Titta och njut:


Helg?

Har nu äntligen klarat av vad som har känts som en galet lång helg med arbete, arbete och idel arbete. Började 16 i fredags och med jouren på natten så slutade jag inte förrän kl 16 igår. Sen bar det direkt iväg på kalas för tjejens lillasyster. Lyckades dock piggna till under denna ytterst trevliga tillställning, men efteråt var jag helt färdig. Åkte vidare hem till Lappis där jag trodde att jag skulle slockna på en gång. Istället var jag alldeles för övertrött för att kunna sova. Som tur var höll min kära flickvän mig sällskap tills jag tillslut lyckades somna vid halv 3 tiden. Sen ringde klockan återigen för ett 8-16 pass idag. Har nog aldrig varit så trött på jobbet. Men lyckades i alla fall hålla mig vaken och ta mig igenom dagen. Och nu är jag hemma, trött men nöjd över att ha en dags ledigt. Sen några arbetspass till innan det är dags för en av sommarens, om inte hela årets stora höjdpunkter. Nämligen den mytomsspunna fisketuren. Jag anar en återupprepning av förra årets succé. Hoppas på bättre väder detta år, men det kommer bli sjukt kul ändå. Ett gäng grabbar, stora mängder öl och fiske, kan inte bli mycket bättre.

Nu ska jag ta och lägga mig och sova och se om man orkar samla någon energi att hitta på något kreativt till kvällningen! So long!

Sommar sommar sommar

Nu var det oerhört länge sedan jag skrev någonting. Vet inte riktigt varför, men av någon outgrundlig anledning så har jag inte riktigt tagit mig tid till det. Sommaren har redan kommit halvvägs, vilket känns rätt sjukt. Fan va tiden går. Bara en sån sak som att jag och Liufén igår hade varit ihop i 5 månader känns helt galet. Det känns som igår samtidigt som det känns som en evighet sedan. Fantastiska 5 månader har det varit i alla fall och det känns bara bättre och bättre.

Ska väl försöka mig på att dra mig till minnes vad som försigått den senaste 1½ månaden och krydda det hela med lite bilder:

- En sista korridorsfest innan folk försvann åt olika håll


- Sett min kusin gifta sig


- Tillbringat massor av härliga stunder med min bättre hälft



- Åkt hem till Dalarna bara för att mötas av vädergudarnas outsinliga hat. Satt inne trött och grinig mest hela veckan. Lyckades även dra på mig en dyngförkylning samma dag som det var fest med alla polare inne i Fagersta, oerhört bittert. Men några lyckade stunder vart det i alla fall under veckan som grillningen med syskonskaran, träffa päronen och polarna etc.


- Sagt adjö till nästan varenda människa jag känt här på Lappis under en längre tid.

- Tillbringat en fantastisk kväll i solen på klipporna vid Zinkensdamm.


- Tillbringat en minst lika fantastisk dag och kväll i gamla stan/söder och klipporna vid Fåfängan med Liufén (trots att vi skulle till Zinken även då, tacka mitt dåliga lokalsinne).


- Grillat på Lappis med otroligt trevligt sällskap


- Haft en mindre klassammankomst i Tanto
- Haft en nostalgikväll med Herr Stam på Debaser Slussen
- Jobbat jobbat jobbat
- Badat och solat då tillfälle har getts
- Druckit en och annan kall

Det var väl ett litet potpurri av sommaren so far. Mer har säkert hänt som gått mig förbi. Men mer är att förvänta av denna sommar då lite drygt hälften återstår. Närmast förestående är den årliga fisketuren nästa vecka. Det är bäddat för en liknande succé som förra året. Men kanske framförallt så har jag och tjejen bokat en vecka i Thassos, Grekland mellan 19 och 26 augusti. Kommer bli en alldeles fantastisk avslutning på sommarlovet innan det är dags att ta tag i studierna igen.

So long!

RSS 2.0
#