Grupp pluggheest

En fredag som denna kan man inte annat än känna att man är riktigt välförtjänt av att ta helg. Under veckan så har vi verkligen varit pluggheestar och slitit varje dag från 9-5 med vår grupprapport. Slitsamt har det varit, men ändå skönt att få lägga ner lite energi för en gångs skull. Resultatet vart även bra, är mycket stolt och nöjd över mina heestar!



Annars så har det varit en ganska tung vecka, sovit kasst och saknat massor. Att ses 2 dagar på två veckor är lite i underkant, men vad gör man när man inte har tid? Men snart är det slut på saknad iaf. Så det lutar åt en riktig toppen helg, fint väder har utlovats också!

En del nöje har veckan dock bjudit på trots allt slit. Igår var det dags för årets första match i allsvenskan för min del. Tillsammans med Paolo, Dennis och lite annat folk fick vi se Blåvitt spöa Bajen på Söderstadion. Tillsammans med lite öl blev det ett utmärkt sätt att fira in helgen!



Idag har jag legat ute på taket och solat i värmen, druckit en öl och till och med fått lite pluggat. Sen överraskade Jessica och Henke med ett telefonsamtal om att de var i stan. Så det vart uteserveringspreimär tillsammans med dem. Ytterst trevligt. Stockholm är en alldeles fantastisk vårstad!



That's all folks!

Alla vägar bär till Rom

Dåligt av mig att ha varit hemmavarande i över en vecka utan att blogga om min Romresa. Men motivationen har varit så där som vanligt den senaste tiden när det gäller att uppdatera, dessutom har det varit fullt upp med skolarbete. Men här kommer i alla fall lite bilder. Sammanfattningsvis så kan sägas att Rom-resan var riktigt lyckad, men saknaden blev stor de sista dagarna.





Heja Blåvitt!

Dåligt uppdaterande som vanligt! Men kan iaf bjuda på Sveriges bästa inmarchlåt och en av få fotbollslåtar som är riktigt bra! Det är inte utan att man blir lite nöjd med att vara IFK-supporter! Speciellt idag när det ska avnjutas match mot Hammarby på Söderstadion i trevligaste sällskap!



Heja Blåvitt!

Jon va a Roma

Väldigt snart, 03:07 så påbörjar jag dagens resa mot Rom genom att ta nattbussen från universitetet. Gick och la mig sjukt tidigt, nämligen redan 22:30 och lyckades sova och har nu vaknat rekordtidigt. Skum känsla, men otroligt skönt att jag fick sova några timmar i natt. Sista vakna timmarna i Sverige igår tillbringades genom att fira Paolo med pompa och ståt. Min och Liufens present bestod utav av en delikat cheescake och en Kalle Anka pocket! Nu ska jag gå och pussa lite på slöisen som ligger kvar i sängen innan det är dags att bege sig mot bussen.

Ci vediamo tra una settimana

Vardagshumor

Ibland hittar man små guldkorn här i vardagen som förgyller tillvaron. Som när jag fann denna målning i Universitetets tunnelbana, med ett mindre känt citat av alla våran Carl von Linné



Eller när man får läsa en riktigt sur och inskränkt insändare i någon av Stockholms gratistidningar:



Han måste ha det jobbigt den där Jarmo i Trångsund. Jävligt roligt är det i alla fall!

Så flyter livet på

Har återigen kommit in i en otroligt inaktiv bloggperiod, om man frånser den språkliga odyssen som jag och mina kära kamrater i Grupp Pluggheest bjöd på i veckan. 15 mars daterar jag senaste riktiga inlägget till, det är för dålig egentligen. Och jag orkar inte bjuda på någon större utläggning om de senaste veckorna, men i korthet och med lite bilder

- Fyllt 23 och blivit firad av Grupp Pluggheest och Liufén, men sedan fått det goda humöret krossat på Johanneshov senare på kvällen.



- Varit på besök tillsammans med Liufén i Dalarna och Västmanland, träffad familj och vänner. Mycket trevlig helg.



- Gjort färdigt grupparbete och skrivit tenta i kvantitativ metod



- Tillbringat en helg i Stockholms norra förorter

- Påbörjat nytt grupp arbete tillsammans med Grupp Pluggheest

- Varit på hockeyresa med familjen Stam i Leksand



- Varit på kareokefest i fredags och tillbringat hela lördagen i solen på taket, sedan ätit lasagne med Paolo och Anna på kvällen



Sen alla andra små vardagshändelser som jag inte riktigt lyckas dra mig till minnes, men det är väl i stora drag vad som inträffat. Nu är det två skoldagar till, sen blir det till att fira påsklovet i Rom med Filippo, med Romderbyt som den stora höjdpunkten.

Ciao

Förutsedda svårigheter

Ibland utbryter Grupp Pluggheest i gemensam eufori och ordbajsar ohämmat ur sig fantastisk lyrik.

Kvasislackern och tillika allas vår favorit dalmas avser avlägga en visit i den italienska huvudstaden Rom i 7 dagar och kommer eventuellt att bli kidnappad och såld som sexslav till östeuropa. Sannolikt kommer denna försäljning ske till Ukraina eller Kirgistan. Dessutom så åker den tappre norrlänningen hem till sina barndomstrakter under påsken där det sannolikt kommer inmundigas otroliga mängder hembränt och andra alkoholhaltiga drycker från de norrländska skogarnas djup. Detta leverne kommer troligen inverka på nyss nämnde norrlännings prestationsförmåga i flertalet dagar efter denna ledighet. De kvarvarande tre gruppmedlemmarna av feminint kön, som även dessa lider av deltidsalkoholism och grav rädsla för att festen skall ta slut, kommer antagligen inte klara av den enorma press som de manliga härförarnas frånvaro kommer att innebära. Detta kommer med största sannolikhet att resultera i en orgie av dekadens och promiskuösitet. Vi kan därav inte utesluta både kortare och längre vistelser i tillnyktringsfaciliteter samt oönskade graviditeter.

Under dessa omständigheter är vi dock positivt inställda till vår amitiösa tidsplan då gruppen tidigare trots olika debakler av liknande art klarat sina åtaganden med bravur.

Högaktningsfulla hälsningar från edera tappra socionomstudenter i Grupp Pluggheest


RSS 2.0
#