X-Box

Flyttade ut mitt x-box från rummet till köket i söndags och det visade sig bli en riktig hit, spelade aldrig på det förut, men idag har jag ägt blandat folk på rally. Riktigt skoj. Annars så har det varit ännu en givande dag, sov förvisso jävligt dåligt inatt så jag var skapligt mosig när jag kom till skolan. Väl där så hade vi stora problem att komma igång med grupparbetet då hissen var ur funktion. Tillsist kom den igång i alla fall och vi satte oss och skrev färdigt vårat PM som ska lämnas in i morgon. Känns som vi ligger bra till och har gjort det bra till hittils, så förhoppningsvis slipper vi onda ögat från Ojan i morgon.

Efter skolan så bestämde jag mig för att jag gjort mig förtjänt av en nap, så la mig och sov en timme eller nått sånt, sen drog jag och handlade och lagade till en riktigt fin middag. Tagliatelle med tonfiskröra med creme fraiche och rödlök, blev en otroligt välsmakande anrättning och 3 matlådor, så nu har jag mat för resten av veckan. Lyckades även att pallra mitt slöa arsle ner till gymmet och köra ett fint pass. Sen vart det dusch, bestämde mig för att chocka klasskompisarna i morgon och rakade av mig skägget men sparade mustaschen. Som en fin avslutning på kvällen så vart det lite x-box lirande. En riktigt fin dag trots den dåliga starten!


Kommentarer
Postat av: jessica

eh ja. skulle jag INTE vara det om jag var tjock eller vaddå? du kanske TYCKER att jag ÄR tjock? det är DÄRFÖR du inte kommer i helgen. du vill inte umgås med tjockisar!

2008-02-05 @ 22:17:06
URL: http://jejejessica.blogg.se
Postat av: jessica

tack;) men kom på fredag. eller lördag!!

2008-02-05 @ 22:48:12
URL: http://jejejessica.blogg.se
Postat av: jessica

:(

2008-02-05 @ 22:51:18
URL: http://jejejessica.blogg.se
Postat av: Kungen

du är nog sjukt stilig i din mustasch :)

2008-02-06 @ 12:38:49
URL: http://larsson86.blogg.se
Postat av: Madde

nej att vara pank är inte kul... du föresten så är det många som sovit dåligt i natt, kan det varit full måne?

2008-02-06 @ 17:28:55
URL: http://www.spinord.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0