Rauk N' Roll

Då det nu var ett tag sedan denna fantastiska resa tillsammans med Staffan, Janne, Malin, Kenan och Klas så blir det en ytterst kort sammanfattning och lite bilder givetvis.
Tillsammans med detta guldgäng och en klassisk Volkabuss åkte vi Gotland runt och såg raukar, Champions League-final, Ingemar Bergmans grav, Kutens bensin, Visby, kullersten, öl, folkhögskola, bilfärja, än mer öl, biljard, god mat, äcklig mat, sällskapsspel, skitsnack och mycket mycket mer.



Sköna gröna maj

En hel månad har hunnit förflyta sedan jag sist tog mig tid att plottra ner något här. Men tänkte passa på att kort summera den senaste månadens händelser. Tycker att det är väldans trevligt att på nått sätt samla allt man har gjort så att det går att sen, långt i efterhand, kolla vad fan det egentligen är man har hållit på med.
Sedan sist så har det:
- Firats valborg hos Dennis i Ulvsunda, med grillning och brännboll

- Firats första maj i sedvanlig ordning. Tillsammans med Jessica och annat trevligt folk demonstrerades det, vilket följdes upp med en återupptagen tradition: Sillunch på 44:an. Gemytligt som alltid på första maj, men något kallt vilket förtog en del utav stämningen.

- Spenderats en helg i Fagersta, med inspelning med Robban och livsnjutning hemma hos Herr Steffansson.

- Umgåtts med kära gamla vännerna Jessica och Anton
- Spelats fotbollscup följt av balkonghäng med CarKaz och Jakob
- "Grillats" på Lappis beach
Som om det inte vore nog med allt detta så har det pluggats och hängts en hel del i skolan med ett antal efterföljande afterschools. Som idag när vi skrev vår sista salstenta, och nästsista tenta ever. Vilket följdes upp med ett härligt parkhäng i Skinnarviksparken följt av Indiskt käk på söder. Hunnit träffa min käresta har jag också i viss utsträckning, även om jag önskar att tiden räckte till mer.
Nu är det inte mer än 6 ynka dagar kvar till examen. 3,5 år har gått fort, väldigt fort. Nu är det dags att ta steget ut i det riktiga vuxenlivet. Helt sjukt att jag om några dagar är utbildad socionom och ska ut och ta hand om andra människor och deras problem. Spännande men även läskigt och förknippat med en hel del vuxenångest. Men nu är det dags att ta tillvara på sista tiden som student. Till och börja med blir det en resa till Gotland i helgen för att hälsa på Broder Stam tillsammans med en kär gammal vänskara. Sedan sista hemtentan innan onsdagens cermoni och avslutningsfest!
Heja heja!




RSS 2.0
#