25!

Så har det gått ännu ett år och inte blir man yngre. 25 känns och låter tämligen gammalt. Känner mig dock inte så gammal. Förutom just i fredags när jag var allt annat än pigg efter en städad spelkväll hemma hos P-man. Ett trevligt firande var det i vilket fall.


Själva födelsedagen firades sedan i skolan och sen hemma med gitarren i högsta hugg. I lördags blev jag sedan firad av min kära flickvän med Skaldjurspanna och den allra finaste av presenter!


Helgen avslutades sedan på söndagen med en rejäl shoppingtur och en uppdaterad garderob. Som belöning blev det sedan en plankstek och en kall Newcastle.


25 år, snart färdigutbildad socinom. Det är inte så illa pinkat av en gammal bruksgrabb. Jobb har jag lyckats skaffa mig. Åtminstone sommarjobb. Dessutom har jag under senaste veckan gjort klart två av de fyra sista kurserna, kommit igång så smått med löpningen och fått ett mycket uppmuntrande skattebesked. Det går bra nu, med andra ord.

In the studio!

Helgen v. 9 gick inte av för hackor. Då var det för första gången någonsin för mig att åka och spela in i en riktig studio. Med min gode vän och numera även producent Robert tillbringades nätterna i Lindgårdens studio. Han dock inte riktigt färdigt, så i början av april blir det till att åka tillbaka och färdigställa låtarna. Men när de väl kommer ut så kommer det bli riktigt bra. Var fruktansvärt roligt att spela in i studio och samarbetet med Robban funkade utmärkt.


I övrigt så var helgen väldigt trevlig. Först ett besök hos syster med familj för att sedan åka vidare hem till Farsan och Anneli i Ludvika. Hann även under helgen med att träffa några kära kamrater hemma i Fagersta och Vad.


RSS 2.0
#