Livets stora frågor

Ibland dyker det upp funderingar som det helt enkelt måste finnas svar på. Då är det tur att den allvetande profeten 118 100 finns där och kan svara på våra frågor. Hur skulle vi annars veta hur många bussar som SL har i trafik eller om vanlig rakhyvel eller lady shave är att föredra när man rakar pungen. På sistnämnda fråga gavs följande svar:

118 100 tror att både vanlig rakhyvel och lady shave fungerar om du ska avlägsna könshår. Vi tror det är ganska individuellt vad man väljer. Vi tycker därför att du ska testa dig fram. Lycka till!

Kapitalist-Jon

Så här ska ett kontoutdrag se ut 5 dagar innan löning!



Mina sammanlagda tillgångar uppgår till 2,02 kr + min tämligen stora samling med enkronor i byrålådan, vilket dock är en högst ansenlig summa. Tur att det är löning på måndag och att helgen ska spenderas med plugg.


Vissa frågor kräver ett svar!

Exempelvis: Hur ser jag ut efter att någon fått gått lös på mitt hår med en plattång och lånat mig ett par glasögon? Svaret följer nedan:




Dags att lämna fältet

Efter 5 dagars "slit" så är fältstudiedelen av denna kurs klar och nu ska vi sätta igång och skriva rapport. Har varit en givande vecka även om vi inte haft så mycket att göra. Mycket intressanta erfarenheter har vi dock fått ta del utav. En och en annan öl har vi även hunnit dricka.



Annars så tillbringades helgen på hemmaplan. Tyvärr vart min bättre hälft sjuk, men jag gjorde det bästa av situationen. Förutom huvudsyftet med resan att gratta farsan, vilket var ack så trevligt, så drog jag årets första Fagerstafylla, vilket satte sina spår. Är inte förän idag som jag känner mig riktigt återhämtad. Men trevligt var det att träffa lite gammalt gott folk.


Denna vecka blir det mest jobb med rapporten, först och främst ska vi författa ett PM. Har i alla fall hunnit tillbringa lite tid med tjejen och förhoppningsvis blir det mer av den varan till helgen.


Och till sist lite humor, om det nu är roligt, eller om det bara är jag som tycker att det är roligt. Tur att det finns mobilkamera så man inte missar sina tillfällen.




Fagersta - stad i världen?

Lite sent kanske, men denna väg fann jag under en promenad med tjejen i Järfälla kommun någonstans. Tilläggas bör att jag även fann Bergslagsvägen och Avestagatan.


Återigen

Så kommer en sån oregelbunden uppdatering. En hel del har hunnits med på sistonde, utan att jag har allt för bra koll när var och hur. Morbror har jag blivit för tredje gången, till en liten tjej denna gång. Varit och hälsat på henne hemma hos syrran och syrrans kille. Tillbringat två härliga helger med solsken, trevligt sällskap, grilling och en och annan brasa. Inte slitit allt för mycket med en hemtenta. Firat första maj tillsammans med tjejen, Jessica och annat trevligt folk. Sjungit proletär allsång. Premiärbadat. Mer har säkert inträffat, minnet är dock bra men kort.






I tisdags så började vi i alla fall våra fältstudier. Jag, Petter och Micke är med en arbetskonsulent på Kungsholmens stadsdelsförvaltning, riktigt intressant, men inte allt för mycket att göra. Idag slutade vi redan kl 13. Idag blir det öl med min gamle vapendragare Olsson och imorgon samlas grupp pluggheest för att "diskutera fältstudierna" (läs: dricka öl).

RSS 2.0
#