So long, nu skiter jag i det här

Aktiviteten här på bloggen har väl inte varit den bästa på senaste tiden, och inte kommer den bli bättre de närmsta veckorna eftersom jag vid den här tiden och nio dagar framöver befinner mig på Sardinien. 15:40 lyfter jag från Skavsta i morgon, sen blir det livsnjutning och utforskande av den italienska ön tillsammans med Paolo, Paolo och ett antal till trevliga människor!

Arrivederci!

Höst

Dåligt med uppdateringar nu kanske, men jag har inte riktigt känt motivationen. I vilket fall så är skolan nu i full gång, det pluggas socialrätt, europarätt och sånt för fullt. Är väl hyfsat intressant en del av grejerna, medan andra är tämligen tråkiga.
Förövrigt så känns det rätt segt för tillfället, jag är inget större fan av hösten och vetskapen om att det bara blir mörkare och kallare de närmsta månaderna är ingen större moralbooster. Dessutom var jag med och lämnade av dem sista av italienarna, dem som jag umgåtts med mest under det gågna halvåret, vilket kändes rätt pissigt. Och för att klara av allt gnäll på en och samma gång så känns det som att tiden inte riktigt räcker till för allt man vill hinna med att göra. Förstår inte riktigt, när jag jobbade så hann jag alltid med en jävla massa när man väl var ledig, men när man går i skolan finns det alltid nått som behöver göras.

Men nu ska det inte låta som att jag sitter här och är deprimerad och att livet suger skit i största allmänhet, det finns ju ett x antal ljuspunkter här i livet. Känns ändå rätt bra att skolan har kommit igång, jag har nyss blivit morbror, jag är inte det minsta uttråkad, om två veckor åker jag till Sardinien osv osv. Så det saknas inte positiva saker här i livet, även om det kan kännas så vissa dagar.

Men nu är det dags att plugga lite innan skolan startar. Peace out

RSS 2.0
#