Sommar sommar sommar

Nu var det oerhört länge sedan jag skrev någonting. Vet inte riktigt varför, men av någon outgrundlig anledning så har jag inte riktigt tagit mig tid till det. Sommaren har redan kommit halvvägs, vilket känns rätt sjukt. Fan va tiden går. Bara en sån sak som att jag och Liufén igår hade varit ihop i 5 månader känns helt galet. Det känns som igår samtidigt som det känns som en evighet sedan. Fantastiska 5 månader har det varit i alla fall och det känns bara bättre och bättre.

Ska väl försöka mig på att dra mig till minnes vad som försigått den senaste 1½ månaden och krydda det hela med lite bilder:

- En sista korridorsfest innan folk försvann åt olika håll


- Sett min kusin gifta sig


- Tillbringat massor av härliga stunder med min bättre hälft



- Åkt hem till Dalarna bara för att mötas av vädergudarnas outsinliga hat. Satt inne trött och grinig mest hela veckan. Lyckades även dra på mig en dyngförkylning samma dag som det var fest med alla polare inne i Fagersta, oerhört bittert. Men några lyckade stunder vart det i alla fall under veckan som grillningen med syskonskaran, träffa päronen och polarna etc.


- Sagt adjö till nästan varenda människa jag känt här på Lappis under en längre tid.

- Tillbringat en fantastisk kväll i solen på klipporna vid Zinkensdamm.


- Tillbringat en minst lika fantastisk dag och kväll i gamla stan/söder och klipporna vid Fåfängan med Liufén (trots att vi skulle till Zinken även då, tacka mitt dåliga lokalsinne).


- Grillat på Lappis med otroligt trevligt sällskap


- Haft en mindre klassammankomst i Tanto
- Haft en nostalgikväll med Herr Stam på Debaser Slussen
- Jobbat jobbat jobbat
- Badat och solat då tillfälle har getts
- Druckit en och annan kall

Det var väl ett litet potpurri av sommaren so far. Mer har säkert hänt som gått mig förbi. Men mer är att förvänta av denna sommar då lite drygt hälften återstår. Närmast förestående är den årliga fisketuren nästa vecka. Det är bäddat för en liknande succé som förra året. Men kanske framförallt så har jag och tjejen bokat en vecka i Thassos, Grekland mellan 19 och 26 augusti. Kommer bli en alldeles fantastisk avslutning på sommarlovet innan det är dags att ta tag i studierna igen.

So long!

Kommentarer
Postat av: Staffan

Fantastiskt att se honom igång igen!

2009-07-10 @ 01:43:46
URL: http://stamg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0