Du ska vara president

Igår så var det dags för en stor händelse, nämligen konsert på Cirkus med ingen mindre än Herr Joakim "Pimme" Thåström. Tillsammans med kamrater Steffansson och Westholm som anlände till storstaden redan i fredags och Kassie, Kristina och Jacob så drog vi ihop en mini-förfest hemma hos mig, där vi drack lite öl och vin och självklart lyssnade på enbart Thåström för att tagga upp oss.

Sen blev det buss och tunnelbana och en promenad innan vi var framme vid Cirkus. När vi väl kommit på plats och konserten var igång så var det bara att låta sig hänryckas av den fantastiska showen. Efter den stora besvikelsen på P&L i somras så hade jag inte allt för stora förväntningar. Men Thåström var i storform och bjöd på den ena fantastiska låten efter den andra. Låtarna från nya skivan och Skebokvarnsvägen gjorde sig otroligt bra live blandat med lite klassiska solo och Imperiet-alster. Bästa låtarna var: Du ska vara president, Var e vargen, Om black Jim, Kärlek är för dom, Långtbort. Har säkert glömt bort någon mer låt som hade platsat, så bra var konserten. Betyget blir en femma, inte en helt klockren, konserten hade några lite svagare partier, men med den inlevelsen Thåström hade igår och med den låtrepertoaren så får det bli högsta betyg!



Var överhuvudtaget en mycket trevlig helg, i fredags var även Liufen här en stund. Och efter konserten igår blev det ett par öl på sjätte tunnan, mycket trevligt hak. Sen hann vi även med besök på Naturhistoriska riksmuseet idag. Det var på tiden, då jag bott granne med det i över 1½ år. Hockeyn har dock varit en enorm besvikelse med två raka förluster, när ska man sluta behöva lida som Leksands supporter?

Nu i veckan så är det mycket att stå i, grupparbete, hockey på onsdag, vilket tillika är min födelsedag, som jag dock ska fira med Liufen på torsdag pga. hockeyn. Sen blir det årets första hembesök i helgen, vilket ska bli otroligt trevligt. Ser fram emot helgen nått oerhört.

Kommentarer
Postat av: Robert

Vi är tydligen dömda att lida som leksandssupporters. Samma visa varje år - nej fy fan.

2009-03-20 @ 21:35:29
URL: http://rbrostroem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0