Grupp pluggheest

En fredag som denna kan man inte annat än känna att man är riktigt välförtjänt av att ta helg. Under veckan så har vi verkligen varit pluggheestar och slitit varje dag från 9-5 med vår grupprapport. Slitsamt har det varit, men ändå skönt att få lägga ner lite energi för en gångs skull. Resultatet vart även bra, är mycket stolt och nöjd över mina heestar!



Annars så har det varit en ganska tung vecka, sovit kasst och saknat massor. Att ses 2 dagar på två veckor är lite i underkant, men vad gör man när man inte har tid? Men snart är det slut på saknad iaf. Så det lutar åt en riktig toppen helg, fint väder har utlovats också!

En del nöje har veckan dock bjudit på trots allt slit. Igår var det dags för årets första match i allsvenskan för min del. Tillsammans med Paolo, Dennis och lite annat folk fick vi se Blåvitt spöa Bajen på Söderstadion. Tillsammans med lite öl blev det ett utmärkt sätt att fira in helgen!



Idag har jag legat ute på taket och solat i värmen, druckit en öl och till och med fått lite pluggat. Sen överraskade Jessica och Henke med ett telefonsamtal om att de var i stan. Så det vart uteserveringspreimär tillsammans med dem. Ytterst trevligt. Stockholm är en alldeles fantastisk vårstad!



That's all folks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0