Vads IF - San Marino

Matchreferat Vads IF - San Marino 27/11 2010 kl 14:05

Strax efter klockan två idag skedde en återkomst av samma dignitet som Fågeln Fenix uppstigande ur askan och Jesus återuppståndelse. Stämningen när traditionstyngda Vads IF klev ut på planen för den första tävlingsmatchen på över 3 år var elektrisk. Två urvadare, tillsammans med ett antal speciellt uttagna kämpar ställde upp sig för krig.

Premiärfighten blev en målkavalkad, dessvärre var det motståndarna från lilla San Marino som stod för de flesta målen. Detta mycket tack vare två något billiga gula kort, med två fem minuters utvisningar som följd, vilket ledde till att motståndarlaget kunde avgöra matchen med en man mer på banan.

Annars präglades Vads IF:s spel till och börja med av viss oorganisation, då flesta av spelarna aldrig ens har träffats tidigare. Men ju mer matchen led, desto bättre blev spelet. Efter en suverän soloraid på kanten av Micke Melin, som resulterade i att motståndaren inte hade något annat alternativ än att brutalt tackl...a Micke i straffområdet, gick Micke Jansson lugnt fram till straffpunkten och placerade in en ack så rättvis reducering.

Förutom målet bjöd krigarna i Vads IF på en hel del tjyvknep, tacklingar och mindre vackra efterslängar, helt i enighet med gammal
Vad-tradition. Och med tanke på den enorma vilja och kvalitet som finns bland spelarna kan det från och med nu bara bli bättre! Redan nästa lördag väntar en ny hård drabbning mot laget "Björn".

Vads IF - San Marino 1-6 (0-3)

Målskytt: Mikael Jansson (Mikael Melin)

Publiksiffra: ca 5

Domare: En äldre herre som kanske skulle lagt pipan på hyllan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0