Du får inte skylla på praktikanten!

Det börjar bli en aning nervöst nu när det är sisodär 10 timmar kvar innan jag börjar min praktik. Kl 8 i morgon ska jag infinna mig på introdag på Uppsökarenheten för vuxna vid Mariatorget. Det ska bli förbannat spännande och roligt, men det känns som sagt nervöst och lite läskigt att ge sig ut i verkligheten. Ska försöka ge lite rapporter framöver hur praktiken artar sig.



Annars har helgen varit mycket angenäm. I fredags så ställde vi till med korridorsmiddag där undertäcknad tog befälet och lagade med god hjälp till kyckling med fetaost, oliver och soltorkade tomater. Sedan blev det socialiserande och mat med ett gäng nya grannar, mestadels asiater. Efter den här terminen så behöver jag nog aldrig besöka asien. Efter middagen drog vi med ett gäng från Hong Kong på korridorsfest, dom vart dock rätt skrämda och försvann på en gång. Men vi stannade kvar några timmar innan tröttheten tog ut sin rätt då jag sovit otroligt illa natten innan.



Efter en god natts sömn drog jag och Liufen och hälsade på en bekant från Sardinien som var här med några kompisar och tog en fika i Gamla Stan. Sedan lite matshopping innan vi åkte till Kristina i Masmo för kvällens festligheter. Där serverades Tacos, dracks vin och sjöngs singstar. Det bjöds även på en hel del roliga historier, de flesta av det lite vidrigare slaget. Mycket trevligt var det i vilket fall och undertecknad lyckades få "Totally singstar" på Alice Cooper - Poision och kunde inte låta bli att låta självgodheten skina igenom. Sedan en lång hemresa frammåt småtimmarna. Vart inte många timmars sömn men dagen har ändå varit trevlig. Drog hem till Liufen och käkade lite pizza och vilade upp oss lite innan jag var tvungen att åka hem igen.

Nu så blir det att försöka få sig lite sömn så att man är pigg och kry på första dagen i morgon! Peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0