Björn - Vads IF 4/12

Strax efter klockan 12 ställde 8 av Vads IF:s stolta krigare upp för årets andra match, mot inga mindre än laget Björn. Matchen började dock väldigt olyckligt för Vad då Björn, på grund av lite okoncentration i försvaret, lyckades peta in två bollar enligt den klassiska "passa-skjut" modellen. Efter baklängesmålen spelade Vad upp sig betänkligt och det dröjde inte innan Jonte klämde dit en reducering, vilket följdes upp av Wickmans kvittering innan halvleken var över. I andra halvlek lyckades Björn återigen ta ledningen. Sen i slutskedet av matchen, när Vad tryckte på för ytterligare en kvittering och där Erik var ytterst nära att peta dit den med en tå, fick Björn en kontring där de fastställde slutresultatet till 4-2.

Sammantaget så var det ett stort fall framåt, men betydligt bättre spel och där Vad vågade hålla i bollen. Och med denna utveckling ser framtiden ljus ut och det stora målet: London 2012 känns inte långt borta!

Björn - Vads IF 2-4 (2-2)