Tenta och söderhäng

Igår var det således tid för terminens första tenta, salstenta på kursen Alkohol och Narkotika. Tentan gick av stapeln redan kl 9 i aulan, så det var tämligen segt att ta sig upp. Men väl där så gick skrivandet alldeles utmärkt. Kände mig ovanligt påläst och det kändes riktigt bra när det färdigskrivet. Sen så var det dags för praktikinformation. Det kändes både väldigt spännande och läskigt, första gången jag verkligen behöver välja någonting specifikt som jag vill göra och valet att praktikplats känns som det viktigaste steget i hela utbildningen. Är nog mest sugen att praktisera med missbrukare eller äldre ungdomar.

Efter så var det dags för "några öl vid 3-4 tiden", vilket självklart inte stannade där. Vi började med en öl på Retro innan vi drog vidare till Carmen. Har inte varit där på år och dagar så det var ett kärt återseende. Väl där så flödade ölen, runda efter runda beställdes in, medan notan på kortet som låg i baren bara växte. Vi blev kvar på Carmen ändå tills frammåt midnatt och allehanda ämnen hann avhandlas. Både seriösa och mindre seriösa. Det var i vilket fall en alldeles underbart trevlig tillställning med de flesta av de bästa från klassen. Fick sedan för mig att jag skulle bege mig hem till älsklingen, aningen rund under fötterna, mitt i natten. Underbar som hon är tog hon emot mig med öppna armar. Trevligt att slippa vakna själv i min instängda lilla studentlya. Dagen efter stack hon dock till skolan tidigt, men jag höll mig kvar i Skälby och umgicks med hennes familj istället.

Sen drog jag hem och resten av dagen var väldigt seg, lyckades domna bort i två timmar under kvällen. Men sedan har jag för första gången denna termin varit lite social i korridoren. Har nog haft lite väl negativ inställning till folket här, det var otroligt trevligt att sitta och socialisera lite.

Nu är helgen ledig, sen är det dags att ta tag i nästa kurs Barn, ungdom och familj på måndag.

Fred ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0