Kanonföreläsning och långlunch

Idag var det tidig skoldag, redan klockan 9 så det vara bara att släpa sig upp halv åtta. Men det var det väl värt då vi hade kanske den bästa föreläsningen hittils på socialhögskolan. Nu kan det ju vara så att den kändes ännu bättre med tanke på kvaliteten på de senaste föreläsningarna. I alla fall handlade den om beroende som en del av människors identitet och var mycket intresseväckande och tänkvärd.

Under föreläsningen fick jag även meddelande av Kamrat Östborg som är tillbaka i Kungliga Hufvudstaden så vi bestämde träff för lunch. Så det blev lunchrestaurang på Karlaplan med kändisspaning. Mycket trevligt. Då Kamrat Östborg befunnit sig i de värmländska skogarna under sommaren fanns det mycket att avhandla, så det blev en tre timmars lunch. Sen en promenad genom oupptäckta delar av Östermalm till tekniska och sen hem.



Väl hemma så bar det av till restaurangen för att kika på fotbollen med Gaber och Älsklingen. Ingen höjdarmatch precis, men tre friska poäng. Sen efter lite hjälp från Albanien ser det inte helt mörkt ut.

Peace out

Kommentarer
Postat av: Anonym

back on track

2009-09-11 @ 19:50:41
URL: http://wanker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0