And the bells were ringing out for christmas day!

Så äntligen efter 4 månaders slit och stressande så har jag jullov. Efter sista lektionen i fredags så var det bara att åka hem och fira med en öl och invänta grabbarnas ankomst. De dök upp vid halv 6 tiden och sen dracks det öl, vin och glögg och annat smått och gott innan vi efter en omång charader bestämde oss för att fara ner mot slussen vid 11 tiden. Första försöket, på Debaser Slussen gick inte så bra, det var fullt. Vi fick inte heller komma in på Patricia då det var 23 där. Istället vart det Debaser Medis där det vart salsakväll tills de stängde kl 3.



Lördagen började ganska segt, men efter en pizza och en öl så var man på igång igen. Efter några öl i köket så drog vi och käkade dyra men ack så goda hamburgare på Hardrock Café. Sen drog vi vidare för lite biljard vid Odenplan, där även herr Pentti slöt upp. När biljarden var slut och vi var lagom runda under fötterna drog vi till Fashing, där kön dock var för överväldigande. Vidare till Cosmopol, där vi dock vart nekade. Lite väl hårda regler när det gäller insläppet där kan tyckas. Istället beslutade vi oss för att ta en öl på KGB innan det blev hemfärd för att sova.

Mindre segt igår, då alkoholhalten var betydligt lägre på lördagen. Grabbarna åkte hem rätt tidigt, sen spenderade jag resten av dagen med att städa, sova och träffa Paolo och Anna. På kvällen vart det Tacos och lite senare glögg innan tröttheten tog överhanden. Kan inte annat än att säga att det varit en riktigt höjdarhelg med trevligast tänkbara sällskap.

Nu sitter jag här och mest väntar på att tiden ska gå, vid 3 tiden bär det av mot stationen och sen vidare hem. Första anhalt blir morsan i Hedåker. Sen väntar 2 veckors luffande i Södra Dalarna och Norra Västmanland då det ska träffas familj, vänner och bekanta. En och en annan öl kan nog slinka ner under jullovet också.

För att bli lite julpepp så finns det en låt som alltid, alltid funkar. Fairytale of Newyork, slår aldrig fel! Så tills nästa gång:

"Happy chrismas you arse"

Kommentarer
Postat av: Micke

Grattis till jullovet! Du om någon är värd en rejäl ledighet! Ta hand om dig mannen så hoppas jag vi ses jävligt snart!

KRAMAR!

2008-12-22 @ 18:52:00
URL: http://www.metrobloggen.se/manodepressiv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0