Dåligt Jon

Har varit otroligt dålig på att blogga på sista tiden, jag vet. Men en nu kommer en liten uppdatering.

I fredags så var jag på halloweenfest hemma hos Meland utklädd till fotbollsdomare. Full utstyrsel med tröja, korta shorts, kort, klocka och rysspipa. Riktigt trevlig fest med mycket blandat folk. Sedan så drog vi ut, vilket inte var lika kul så jag åkte hem tidigt. Årets första riktiga snöfall inträffade även denna kväll vilket gjorde hemresan mindre rolig, höll på att frysa ihjäl på vägen från tunnelbanan.

image51
Meland, Elsa och Karin

I lördags sen så mötte jag upp Staffan och Janne för ett parti biljard. Vi tog oss till söderbiljarden på bondegatan där flertalet hårda matcher utspelades. Den slutgiltiga ställningen 4-4-4. Oväntat spännande.

image52 image53

Sedan drog vi vidare till Debaser där Midnight Juggernauts spelade. Riktigt bra spelning, hade inte hört så mycket av dom förut. Försökte under hela kvällen att uppnå en hyfsad grad av berusning, men den vart tämligen låg. Vilket man inte kan säga om Staffan och Janne. I alla fall så käkade vi på BK innans vi drog hemmåt. Självklart kom Jannes tunnelbana först. Staffan vars buss inte skulle gå föräns om dryga timmen följde med hem för en sovplats.
Söndagen blev rätt seg, men var i alla fall över till Gaber och kollade Juventus - Inter.

Denna vecka har hittils varit oerhört tråkig, mest suttit vid datorn, pluggat lite. Men annars inte gjort nått vettigt. Är dessutom inte frisk än så har inte kunnat komma igång med träningen, segt som fan.

Kommentarer
Postat av: jessica

haha klart du hade ;)

2007-11-08 @ 12:57:42
URL: http://jejejessica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0